Foto aanleveren


Bij het printen van een canvasdoek of behang is het belangrijk dat de kwaliteit van de foto en/of afbeelding goed is. Hieronder staan enkele tips.

Foto aanleveren meer dan 5 MB
Voor het aanleveren van digitale bestanden kunt u dat via de link uploaden naar onze zenden ( zie Upload ). Ook kunt u foto’s en/of afbeeldingen op een cd-rom, dvd-rom of memorystick via de post naar ons toesturen. U kunt natuurlijk ook bij ons langs komen met de beeld materialen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van www.wetransfer.com waarmee u gratis grotere bestanden naar een e-mailadres kunt mailen.
(ons mail adres is info@eeneart.nl)
De volgende digitale beeldformaten: JPEG, BMP, TIFF, PSD, PDF, AI en EPS kunt naar ons sturen. Foto aanleveren per E-mail!
(max. 10 mb.)

Foto controle
Wij controleren voor u de kwaliteit van de foto om te zien of deze hoog genoeg is. Is de kwaliteit van de foto en/of afbeelding onvoldoende, dan wordt er contact met u opgenomen en wordt er samen naar een oplossing gezocht. Deze kwaliteitscontrole vindt plaats zodra we met uw bestelling bezig gaan. Indien vervolgens een proef van uw cancasdoek in uw mail verschijnt, is uw foto prima geschikt voor verwerking op canvasdoek. Als uw foto volgens ons niet geschikt is zullen wij contact met u opnemen om te vragen of u over betere foto beschikt.

Digitale fotocamera
U krijgt het beste resultaat als u uw camera instelt op de hoogste kwaliteit (hoogste resolutie en laagste compressie). Uw camera dient minimaal 2 Megapixels te hebben. De resolutie dient bij een klein doek (50 x 50 cm) minimaal 780 x 780 pixels te zijn. Bij een groot doek (100 x 100 cm) moet de resolutie minimaal 1570 x 1570 pixels zijn.

Orginele foto's scannen
Ook kunnen wij uw foto en/of afbeelding tot en met A4-formaat voor u inscannen. Nadat uw doek is geproduceerd sturen wij de foto samen met het canvasdoek op.

Scannen van foto's
Als u uw foto’s zelf in gaat scannen kunt u dit het beste doen met een resolutie van 300 dpi.

Internet afbeeldingen
Wilt u een foto en/of afbeelding van internet op canvas af laten drukken dan dient u rekening te houden met het feit dat deze werken vaak door auteursrechten beschermd zijn. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.
De kwaliteit van foto’s en/of afbeeldingen die op het internet zijn te vinden, zijn vaak niet goed genoeg om groot op canvas af te drukken, tenzij ze van een fotoalbum of iets dergelijks afkomstig zijn. De afbeeldingen die normaal gesproken op een website voorkomen zijn meestal niet geschikt voor vergroting naar een canvasdoek. Ook de kwaliteit van afbeeldingen, gemaakt met een webcam of mobiele telefoon is meestal niet geschikt.

Foto beeld maat
Bij het opspannen van de canvas foto, zal er 3 cm rondom van de foto gebruikt worden om een mooie afloop te krijgen aan de zijkanten.

E&E art reclamevormgevers
Noordereiland 112
3891 GG Zeewolde
T: 036 523 59 96
info@eeneart.nl


Helping you to create your world