Helm wrap & airbrush

snel & professioneel

Helm wrap Kimi

Helm wrapping

Wat is wrappen/wrapping! Het letterlijke vertaling van het engelse woord 'wrappen' is 'inpakken'! Dat is wat we doen, het beplakken (inpakken/wrappen) helm.

Voor een mooie prijs! E&E art is een van de weinige bedrijven in het land die deze service kan aanbieden. Het leuke aan de Wrap in vergelijking met het krijgen van uw geschilderde helm is gewoon dat het ontwerp meer is gedetailleerd. De voordelen van een wrap zijn ook de prijs en ben je het ontwerp na een paar jaar zat, dan is de folie er weer af te halen zonder lijm resten op helm, er wordt ook niet gesneden in de helm. Je kan zelf het ontwerp (design) aanleveren, hier een Bell helm template | Arai GP5 helm template | Stilo ST5 helm template, maar dit kunnen we ook voor je doen. Of wil je toch liever een airbrush (gespoten) helm, dat kan natuurlijk ook!

Prijs wrappen
Gehele helm wrap

v.a. € 495,- incl.btw

Mail voor meer info
helm Kimi

Helm airbrush

(Het letterlijke vertaling van het engelse woord 'airbrush' is 'verfspuit' + -en) Een airbrush is een kleine, op basis van lucht werkende verfspuit die verschillende inkt- en verfsoorten kan verwerken.

Ook voor een hele mooie prijs! Bij het airbrush van de helm gebruiken we soms 2 technieken: airbrush en wrap. De wrap wordt gebruikt voor gedetailleerde delen zoals bijvoorbeeld logo's, figuren (om een voorbeeld te nemen is bij de helm van Valentino Rossi, Back to the Future ook van deze techniek gebruik gemaakt). De helm wordt altijd bij een airbrush voorzien van meerdere lage blanke 2K lak mat of glans, de lak gaat ook over de wrap heen! (kan ook beiden lakken gecombineerd op de helm, glans en mat). De helm wordt ook gepolijst, om een mooie gladde oppervlakte te krijgen. Je kan zelf het ontwerp (Design) aanleveren, hier een Bell helm template | Arai GP5 helm template | Stilo ST5 helm template, maar mocht dat niet lukken, dan kunnen we dat ook voor je doen.
( Wij airbrushen bijna alle soorten helmen, de huidige moderne helmen kunnen allemaal voorzien worden van een design. Bij sommige oudere helmen kan dat ook! Dus alle type Autosport helmen, Motor helmen, Ski helmen, Skateboard helmen, Fiets helmen enz. kunnen voorzien worden van een airbrush design. )

Prijs Airbrush
Gehele helm airbrush

v.a. € 598,- incl.btw

Mail voor meer info
helm airbrush

Voorbeelden

Get in touch